Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
    Urfa Sondakika

    Urfa kurak iklim kuşağında! Eski Başkan Çiftçi’den belediyelere tavsiyeler!

    Şanlıurfa, Türkiye’de yaz mevsiminin en sıcak yaşandığı illerin başında geliyor. Yaz mevsiminde sıcaklık değerlerinin 55 dereceye kadar çıktığı kentte orman ve yeşil alanların azlığı en çok şikayet edilen konuların başında geliyor.

     

    Kentin kurak iklimini değiştirebilecek projelerin ve yatırımların atılması gerektiğini belediyelere tavsiye eden Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, vatandaşa nefes aldıracak vadi, mesire ve tesislerin kurulabileceğini kaydetti.

     

    Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çiftçi, “Şanlıurfa şehri kurak bir iklim kuşağında yer almaktadır. Belediyeler tarafından büyük ölçekte yeşil vadilerin ve mesire alanlarının yapılması vatandaşa nefes aldırır. Şehir ormanlarını kurarak veya mevcut ormanları değerlendirerek içinde sosyal ve kültürel tesisler yapılabilir” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    YAZARLAR

    TÜMÜ

    SON HABERLER