Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Urfa Valisi Şıldak’tan depremle ilgili flaş toplantı!

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere bir toplantı düzenledi.

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak,

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen Şanlıurfa’da yürütülen çalışmalarla ilgili bir toplantı düzenledi.

    Vali Yardımcıları Erinç Demir, Yeliz Mercan, Ahmet Fatih Sungur, ilçe kaymakamları ve ilgi kurum temsilcileriyle Valilik toplantı salonunda bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, devam eden yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

    Hasar tespiti yapılamayan binalara ilişkin devam eden çalışmaları da değerlendiren Vali Şıldak, çalışmaların hızlandırılması yönünde ilgililere talimat vererek süreci yakından takip edeceğini belirtti.

    Depremzede vatandaşların da mağdur edilmeyeceğini kaydeden Vali Şıldak, deprem konutlarında çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

    Vali Şıldak, ağır ve orta hasarlı konut sahiplerinin de hak sahipliği konusunda tekrar bilgilendirileceğini ifade etti.

    Urfa Pusula