Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Viranşehir Belediyespor’un hedefi şampiyonluk

    Bölgesel Amatör Lig’de iki yıldır 3. Lig’in kapısından dönen Viranşehir Belediyespor, yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 2023-2024 futbol sezonu için güçlü bir kadro oluşturarak hazırlıklarına start veren Viranşehir Belediyespor, yeni sezonda 3. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

    Bölgesel Amatör Lig’de iki


    Geçtiğimiz yıl Plaf-Off final maçında Silifke Belediyespor’a penaltı atışları sonucunda kaybederek 3. Lig şansını kaybeden Viranşehir Belediyespor, 3. Lig özlemini 2023-2024 futbol sezonunda bitirmek istiyor. Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Viranşehir Belediyespor, yeni sezona yoğun tempoyla hazırlanıyor. Viranşehir İlçe Stadı’nda Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde yeni sezona hazırlanan Viranşehir Belediyespor, dün ısınma koşusu, dar alanda pas çalışması ile başladığı antrenmanı taktiksel çalışmalarla sonlandırdı. Neşeli geçen idmanı Viranşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

    “VİRANŞEHİR’İ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

    Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü, “Oyuncularımızın, isteği, arzusu güzel. Mücadele gücü yüksek, oyun anlayışı iyi, topa sahip olan, oyunun içinde kalan bir takım yaratacağız. Eksik mevkilerimiz var, başkanımız ve yönetimimizle bu konuda iletişim halindeyiz. Yeni transferleri de aramıza kattıktan sonra inşallah Viranşehir’i en güzel şekilde temsil edeceğiz. İnşallah emin adımlarla 3. Lig’e yükseliriz diye düşünüyorum” dedi.

    “VİRANŞEHİR’İN ÖZLEMİNİ SONA ERDİRECEĞİZ”

    Taraftarlarının 12. Güçleri olduğuna da vurgu yapan Güllü, “Birlikte hareket etmemiz lazım, birlikte hareket edersek başarıyız yakalarız. Biz bir aileyiz; Belediye Başkanımız, yönetimimiz, basınımız ve taraftarlarımızla birlikte başarıya kenetleneceğiz. İnşallah Viranşehir’in çektiğimi özlemi bu yıl sona erdireceğiz” şeklinde konuştu.

    “KUPAYI VİRANŞEHİR’E GETİRECEĞİZ”

    Viranşehir Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi ve aynı zamanda takım kaptanı Emral Tuncel de, geçen yıl finalde kaybederek 3. Lig’e yükselemediklerini anımsatarak, “Bu yıl da hedefimiz 3. Lig. Yeni sezonda işi sıkı tutup, sezon sonunda inşallah kupayı Viranşehir’e getireceğiz” diye ifade etti.

    Takımın önemli isimlerinden Stoper Eray Şekerci ise, Viranşehir’e gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Viranşehir Belediyespor ile şampiyonluğu yaşamak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.